18 Ani Experienta in Bucataria Indiana Bucătar Sef Arun Kumar Decor Romantic

Revelion 2014

revelion2014

Oferta – Revelion 2014 –

10% discount  pentru grupuri de peste 10 persoane
50% discount pentru copiii cu varsta peste 10 ani 

 

PROGRAM REVELION 2014

Menu :

Tartine cu icre rosie,somon si creveti
Rulada de curcan cu cu fructe uscate.
Foitaj crocant umplute cu branzasi rosii uscate.
Salata de andive servite cu curcan.
Mini capresse.
Grisine cu prosciutto.
Keema samosa/Pateu cu carne toacata de miel.
Spring roll/Pachetele de Primavara.
Goujon de file de peste.
Ciuperci umplute cu carne ,branza si cascaval.
Narangi ke Shammi Kebab/Chiftelute de carne umplute cu mandarine.
Pate de Fictei si rinichi pe paine prajita.
Nargisi Kebab/Oua invelite ci carne tocata  de pui si condiment Indiene.
File de salau gratinate.
Curcan Umplut cu Orez si legume.
Cotlete de miel preparate in cuptor de lut si servite cu sos de menta.
Cartofi la cuptor rozmarin  si tarhon.
Jhafrani Pullao/ Orez cu sofran si fructe uscate.
Legume blansate.
Varietate de paine Indiana+
Gajjar ka halwa / budinca de morcovi in stil Indian
Tort de anul nou
Platou de fructe asortat
BAR MENU:
Sangaria (welcome Punch)
Whisky(J& B+ Hamilton Canadian)
Vodka (ABSOLUTE)
Gin (BEEFEATER)
Campari
Palinca
Muld wine(Vin fiert cu fructe)
Vin Alb/Vin Rosu (carafe)
Apa plata/Apa Minerala
Pepsi/Mirinda/7 up
Prigat Portocale/mere
Sampanie cupe
Ceai Indian
Ceai Fructe
Cafea

Program Artistic :

Dans Indian
Dans Flamengo
Dans salsa
Dj
Foc de artificii
Tombola cu premii  surprise

67 euro / persoana

Locuri disponibile :    85      37

rezerva online



Comenzi online prin