18 Ani Experienta in Bucataria Indiana Bucătar Sef Arun Kumar Decor Romantic

Sunday Brunch 22 martie 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 22 martie Duminică, 22 martie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 22 martie

Aperitiv: Tamatar ka Shorba – Supă de roșii Pyaaz Bhajji – Chifteluțe de ceapă Samosa – Pateuri umplute cu cartofi, mazăre și condimente indiene Aloo Tikki – Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene Felul Principal: Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene Malai Kebab – Piept de pui marinat în brânză topită și gălbenuș de ou Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene Chinese Chilly Chicken – Bucățele de pui preparate cu legume de sezon și sos picant Lamb Do piaza – Bucățele fragede de miel preparate cu frunze de curry, ceapă, sos de ceapă și sos de roșii Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă Peshawari channa – Năut preparat cu ceapă, roșii și ardei iute cu condimente Indiene Orez: Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene Jhafrani Pullao – Orez cu șofran Pâine: Bhatura – Pâine prăjită cu untură Indiană Lassan Wala Naan – Pâine cu usturoi preparată în cuptor de lut Puri – Pâine prăjită din faină integrală Desert: Phirni – Specialitate de orez cu lapte preparată cu fructe uscate și șofran Sosuri: Raita – Iaurt cu legume Pudina Chutney – Sos de mentă Imli ki Chutney – Sos de Tamarind Vindaloo Sauce – Sos picant

Sunday Brunch 15 martie 2015

în Evenimente | scris de copimaj
  Sunday Brunch 15 martiea Duminică, 15 martie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 15 martie

Soup/Supă MullIgatawny soup - Supă de miel, pui, linte galbenă și ierburi indiene Appetizer/Antreuri Murgh ke Shammi - Chifteluțe preparate cu piept de pui și condimente indiene Pyaz Bhaji - Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă Delhi wala Samosa - Pateu cu cartofi, mazăre, stafide și condimente indiene Main course/Felul Principal Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt, ghimbir, usturoi și condimente indiene Kalmi Kebab Kebab - Ciocănele de pui marinate cu ghimbir, făina de linte și gălbenuș de ou Murgh Makhani - Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene Karahi Gosht - Bucățele de miel preparate cu ardei gras, ceapă, roșii, sos și condimente indiene Rajma Masala - Fasole roșie preparată cu ceapă, roșii, ardei iute și mirodenii indiene Palak Aloo - Spanac preparat cu cartofi, ghimbir și condimente indiene Khumb Mattar Masala - Ciuperci cu mazăre preparate cu sos masala Rice/Orez Chinese Egg Fried Rice - Orez chinezesc cu ouă Jhafrani Pullao - Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate Indian Bread/Pâine Indiană Lassan Wala Naan - Pâine albă cu usturoi Bhatura - Pâine prăjită Chilli Cheese Naan - Pâine cu brânză topită și condimente picante Dips/Sosuri Raita - Iaurt cu legume Mint sauce - Sos de mentă Tamrind sauce - Sos preparat cu tamarind si fructe Vindaloo sauce - Sos de vindaloo FOARTE PICANT Desert/Desert Badam Ki Kheer - Orez cu lapte preparat cu sos cremos, fistic, migdale, acaju și apă de trandafir Pancake with apricote gem - Clătite cu dulceață de caise  

Sunday Brunch 1 Martie 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 1 martie Duminică, 1 martie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 1 martie

Soup/Supă MullIgatawny soup - Supă de miel, pui, linte galbenă și ierburi indiene Appetizer/Antreuri Murgh ke Shammi - Chifteluțe preparate cu piept de pui și condimente indiene Pyaz Bhaji - Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă Delhi wala Samosa - Pateu cu cartofi, mazăre, stafide și condimente indiene Main course/Felul Principal Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt, ghimbir, usturoi și condimente indiene Kalmi Kebab Kebab - Ciocănele de pui marinate cu ghimbir, făina de linte și gălbenuș de ou Murgh Makhani - Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene Karahi Gosht - Bucățele de miel preparate cu ardei gras, ceapă, roșii, sos și condimente indiene Rajma Masala - Fasole roșie preparată cu ceapă, roșii, ardei iute și mirodenii indiene Palak Aloo - Spanac preparat cu cartofi, ghimbir și condimente indiene Khumb Mattar Masala - Ciuperci cu mazăre preparate cu sos masala Rice/Orez Chinese Egg Fried Rice - Orez chinezesc cu ouă Jhafrani Pullao - Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate Indian Bread/Pâine Indiană Lassan Wala Naan - Pâine albă cu usturoi Bhatura - Pâine prăjită Chilli Cheese Naan - Pâine cu brânză topită și condimente picante Dips/Sosuri Raita - Iaurt cu legume Mint sauce - Sos de mentă Tamrind sauce - Sos preparat cu tamarind si fructe Vindaloo sauce - Sos de vindaloo FOARTE PICANT Desert/Desert Badam Ki Kheer - Orez cu lapte preparat cu sos cremos, fistic, migdale, acaju și apă de trandafir Pancake with apricote gem - Clătite cu dulceață de caise  

Sunday Brunch 22 februarie 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 22 februarie Duminică, 22 februarie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 22 februarie

Aperitiv :

Tamatar ka Shorba – Supă de roșii Pyaaz Bhajji – Chifteluțe de ceapă Keema Samosa – Pateuri umplute cu carne tocată de miel cu mazăre și condimente indiene Aloo Tikki – Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene Felul Principal : Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene Bannu Kebab – Piept de pui marinat în făina galbenă din linte și gălbenuș de ou Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene Chinese Chilly Chicken – Bucățele de pui preparate cu legume de sezon și sos picant Lamb Madras – Bucățele fragede de miel preparate cu frunze de curry, nucă de cocos și sos Madras Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă Bharwaan Sabziyaan – Cartofi, rosii, ardei gras umpluți cu brânză, fructe uscate, servite cu sos cremos Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene Jhafrani Pullao – Orez cu șofran Bhatura – Pâine prăjită cu untură Indiană Lassan Wala Naan – Pâine cu usturoi preparată în cuptor de lut Puri – Pâine prăjită din făină  intregală Desert: Phirni – Specialitate de orez cu lapte preparată cu fructe uscate și șofran Gulab Jamun - Găluști din lapte scăzut prăjite și însiropate în miere Sosuri: Raita – Iaurt cu legume Pudina Chutney – Sos de mentă Imli ki Chutney – Sos de Tamarind Vindaloo Sauce – Sos picant  

Sunday Brunch 15 februarie 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 15 februarie Duminică, 15 februarie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch - All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu. Meniul de saptamana aceasta: Soup/Supă Broccoli soup – Supă cremă de broccoli Appetizer/Antreuri Pyaz Bhaji - Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă Murgh Khati kebab – Ruladă de pui și legume Samosa – Pateuri umplute cu mazăre, cartofi și stafide Main course/Felul Principal Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene Reshami Kebab – Carne tocată de pui marinată cu condimente indiene Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene Chicken Tikka Masala - Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene Kashimiri Rogan Josh -  Bucățele fragede de miel preparate cu sos de ceapă și sos de roșii Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă Rice/Orez Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene Jhafrani Pullao - Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate Indian Bread/Pâine Indiană Bhatura - Pâine prăjită Lassan Wala Naan - Pâine albă cu usturoi Roti – Pâine neagră Dips/Sosuri Raita - Iaurt cu legume Pudina Chutney – Sos de mentă Imli ki Chutney -  Sos de Tamarind Vindaloo Sauce – Sos picant Desert/Desert Gulab Jamun – Găluște din lapte scăzut, cu sirop de miere Kheer – Orez cu lapte preparat cu fistic, acaju și migdale  


Comenzi online prin