18 Ani Experienta in Bucataria Indiana Bucătar Sef Arun Kumar Decor Romantic

Sunday Brunch 17 mai 2015

în Evenimente | scris de copimaj
  Sunday Brunch 17 mai Duminică, 17 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 17 mai

Supă

Murgh Ka Shorba – Supă de pui și ierburi indiene

Aperitive

Kemma Samosa – Pateu de carne

Piaz Bhagi – Chifteluțe de ceapă

Aloo Tiki – Chifteluțe de cartofi și mazăre

Preparate cu sos

Chilli Chiken – Bucățele de pui preparate cu ouă, ceapă, roșii, ardei iute, sos dulce-acrișor de soia

Lamb Nihari Masala – Miel gătit în stil Nihari

Dal Tarka – Linte galbenă cu usturoi, roșii și ceapă

Preparate la cuptor

Subzy Wali Jhalfrezi – Legume asortate cu sos cremos

Spicy Chiken Wings – Aripioare de pui picante

Murgh Malai – Bucățele de pui marinate în brânză topită, ghimbir, usturoi, ardei iute, smântână și condimente indiene

Garnituri

Saag Aloo – Spanac cu cartofi în stil indian

Subzy Wali Chawal – Orez cu legume

Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate

Pâine indiană

Roti – Pâine neagră

Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi

Bathura – Pâine prăjită

Deserturi indiene

Coconut Gulab Jamun – Găluște în sirop de miere îmbrăcate în nucă de cocos pudră

Sosuri

Sos de mentă

Raita

Vindaloo

   

Sunday Brunch 10 mai 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday brunch 10 mai Duminică, 10 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.  

Sunday Brunch 10 mai

Supă Tamator Ka Shorba – Supă de roșii și condimente indiene   Aperitive Delhi Wala Samosa – Pateu de legume Murgh Pakora – Pui pane cu condimente indiene Subji Bhaji – Chifteluțe de legume   Preparate la cuptor Tandoori Murgh – Jumătăți de pui la cuptor de lut, marinate în condimente indiene Mix Kebab (lamb and chicken) – Carne tocată de miel și pui coaptă la cuptorul de lut Jeera Aloo – Cartofi cu chimen   Preparate cu sos Murgh Kalimirch – Pui cu piper și condimente indiene Lamb Do Piazza – Bucățele de miel gătite cu ceapă, sos de roșii și condimente indiene Mattar Pamer – Mazăre cu brânză gătită în sos de roșii, ceapă și ghimbir   Garnituri Navrateen Kaorma – Legume asortate în sos Kaorma Fried Rice – Orez prăjit cu ceapă verde și sos de soia Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate   Pâine indiană Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi Makhani Naan – Foietaj cu unt Chapati – Lipie din făină neagră coaptă pe plită   Deserturi indiene Kheer – Budincă de orez cu lapte, șofran și fistic   Sosuri Sos de mentă Raita Vindaloo Tamarind  

Sunday Brunch 3 mai 2015

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 3 mai Duminică, 3 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu. Pe lânga meniul clasic, vă oferim si o bere la draft din partea casei cu ocazia zilei de 1 Mai.  

Sunday Brunch 3 mai

 

Supă

Dal Ka Shorba – Supă de linte și condimente indiene

Aperitive

Pyaz Bhaji – Chifteluțe de ceapă

Fish Pakora – Pește pane în stil indian

Aloo Tiki – Chifteluțe de cartofi, mazăre și condimente indiene

Preparate la cuptor

Tandoori Wings – Aripioare de pui marinate gătite la cuptor de lut

Murgh Malai – Bucăți de pui marinate în brânză topită, ghimbir, usturoi, ardei iute, smântână și condimente indiene

Aloo Tandoori – Cartofi umpluți în crustă de susan

Preparate cu sos

Murgh Makkani – Pui în sos de roșii și smântână

Achari Gosht Masala – Bucățele de miel cu semințe de muștar și murături indiene

Moong Dal Palak – Linte verde gătită cu spanac proaspăt și ierburi indiene

Garnituri

Baighan Bartha – Vinete tocate gătite cu ceapă și roșii în sos de iaurt

Mattar Pullao – Orez Basmati cu mazăre

Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate

Pâine indiană

Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi

Pudina Parantha – Foietaj din făină integrală cu mentă

Bathura – Pâine prăjită

Deserturi indiene

Phirmi – Orez cu lapte în apă de trandafiri, fistic și migdale

Gulab Jamun – Găluște în sirop de miere

Sosuri

Sos de menta

Raita

Vindaloo

Tamarind

 

Sunday Brunch 19 aprilie + atelier de pictură cu henna

în Evenimente | scris de copimaj
Sunday Brunch 19 aprilie Duminică, 19 aprilie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu. În plus, duminica aceasta vom avea parte de o surpriza specială: atelier de pictură cu henna susținut de Art a Porter între orele 12:00-15:00. pictura henna  

Sunday Brunch 19 aprilie

Soup/Supă Broccoli soup – Supă cremă de broccoli Appetizer/Antreuri Pyaz Bhaji - Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă Murgh Khati kebab – Ruladă de pui și legume Samosa – Pateuri umplute cu mazăre, cartofi și stafide Main course/Felul Principal Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene Reshami Kebab – Carne tocată de pui marinată cu condimente indiene Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene Chicken Tikka Masala - Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene Kashimiri Rogan Josh -  Bucățele fragede de miel preparate cu sos de ceapă și sos de roșii Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă Rice/Orez Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene Jhafrani Pullao - Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate Indian Bread/Pâine Indiană Bhatura - Pâine prăjită Lassan Wala Naan - Pâine albă cu usturoi Roti – Pâine neagră Dips/Sosuri Raita - Iaurt cu legume Pudina Chutney – Sos de mentă Imli ki Chutney -  Sos de Tamarind Vindaloo Sauce – Sos picant Desert/Desert Gulab Jamun – Găluște din lapte scăzut, cu sirop de miere Kheer – Orez cu lapte preparat cu fistic, acaju și migdale

Sunday Brunch 5 aprilie

în Evenimente | scris de copimaj
  Sunday Brunch 5 aprilie Duminică, 5 aprilie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi. Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 5 aprilie

Soup/Supă Khumb Aur Badam soup - Supă de ciuperci cu caju și condimente indiene Appetizer/Antreuri Murgh ke Shammi - Chifteluțe preparate cu piept de pui și condimente indiene Pyaz Bhaji - Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă Aloo ki tikki - Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene Main course/Felul Principal Afghani Tandoori Wings - Aripioare de pui preparate cu brânză topită, iaurt, pastă de ghimbir, usturoi și condimente indiene Murgh Malai Kebab - Bucățele de pui marinate cu ghimbir, făină de linte și gălbenuș de ouă. Chicken Tikka Masala - Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene Karahi Gosht - carne de miel preparată cu ardei gras, ceapă, roșii, sos de ceapă, sos de roșii și condimente indiene Aloo Gobhi - Conopidă cu cartofi preparată cu ceapă, roșii, ardei iute, ghimbir, usturoi și sos de curry Peshawari channa - Năut preparat cu ceapă, roșii, ardei iute, sos de ceapă și sos de roșii Navrattan Korma - Legume asortate cu condimente indiene, trase în sos de caju și sos de roșii Rice/Orez Khumb Pullao - Orez Basmati cu ciuperci Jhafrani Pullao - Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate Indian Bread/Pâine Indiană Lassan Wala Naan - Pâine albă cu usturoi Bhatura - Pâine prăjită Missi Roti - Pâine preparată cu faină galbenă de linte Dips/Sosuri Raita - Iaurt cu legume Mint sauce - Sos de mentă Tamarind sauce - Sos preparat cu tamarind și fructe Vindaloo sauce - Sos de vindaloo FOARTE PICANT Desert/Desert Kesar Phirni - Orez cu lapte preparat cu sos cremos, fistic, migdale, șofran, acaju și apă de trandafir Mini Pastries - Mini prăjituri


Comenzi online prin