Sunday Brunch 17 mai

Duminică, 17 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 17 mai

Supă

Murgh Ka Shorba – Supă de pui și ierburi indiene

Aperitive

Kemma Samosa – Pateu de carne

Piaz Bhagi – Chifteluțe de ceapă

Aloo Tiki – Chifteluțe de cartofi și mazăre

Preparate cu sos

Chilli Chiken – Bucățele de pui preparate cu ouă, ceapă, roșii, ardei iute, sos dulce-acrișor de soia

Lamb Nihari Masala – Miel gătit în stil Nihari

Dal Tarka – Linte galbenă cu usturoi, roșii și ceapă

Preparate la cuptor

Subzy Wali Jhalfrezi – Legume asortate cu sos cremos

Spicy Chiken Wings – Aripioare de pui picante

Murgh Malai – Bucățele de pui marinate în brânză topită, ghimbir, usturoi, ardei iute, smântână și condimente indiene

Garnituri

Saag Aloo – Spanac cu cartofi în stil indian

Subzy Wali Chawal – Orez cu legume

Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate

Pâine indiană

Roti – Pâine neagră

Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi

Bathura – Pâine prăjită

Deserturi indiene

Coconut Gulab Jamun – Găluște în sirop de miere îmbrăcate în nucă de cocos pudră

Sosuri

Sos de mentă

Raita

Vindaloo