Sunday brunch 10 mai

Duminică, 10 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

 

Sunday Brunch 10 mai

Supă

Tamator Ka Shorba – Supă de roșii și condimente indiene

 

Aperitive

Delhi Wala Samosa – Pateu de legume

Murgh Pakora – Pui pane cu condimente indiene

Subji Bhaji – Chifteluțe de legume

 

Preparate la cuptor

Tandoori Murgh – Jumătăți de pui la cuptor de lut, marinate în condimente indiene

Mix Kebab (lamb and chicken) – Carne tocată de miel și pui coaptă la cuptorul de lut

Jeera Aloo – Cartofi cu chimen

 

Preparate cu sos

Murgh Kalimirch – Pui cu piper și condimente indiene

Lamb Do Piazza – Bucățele de miel gătite cu ceapă, sos de roșii și condimente indiene

Mattar Pamer – Mazăre cu brânză gătită în sos de roșii, ceapă și ghimbir

 

Garnituri

Navrateen Kaorma – Legume asortate în sos Kaorma

Fried Rice – Orez prăjit cu ceapă verde și sos de soia

Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate

 

Pâine indiană

Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi

Makhani Naan – Foietaj cu unt

Chapati – Lipie din făină neagră coaptă pe plită

 

Deserturi indiene

Kheer – Budincă de orez cu lapte, șofran și fistic

 

Sosuri

Sos de mentă

Raita

Vindaloo

Tamarind