Sunday Brunch 3 mai

Duminică, 3 mai, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Pe lânga meniul clasic, vă oferim si o bere la draft din partea casei cu ocazia zilei de 1 Mai.

 

Sunday Brunch 3 mai

 

Supă

Dal Ka Shorba – Supă de linte și condimente indiene

Aperitive

Pyaz Bhaji – Chifteluțe de ceapă

Fish Pakora – Pește pane în stil indian

Aloo Tiki – Chifteluțe de cartofi, mazăre și condimente indiene

Preparate la cuptor

Tandoori Wings – Aripioare de pui marinate gătite la cuptor de lut

Murgh Malai – Bucăți de pui marinate în brânză topită, ghimbir, usturoi, ardei iute, smântână și condimente indiene

Aloo Tandoori – Cartofi umpluți în crustă de susan

Preparate cu sos

Murgh Makkani – Pui în sos de roșii și smântână

Achari Gosht Masala – Bucățele de miel cu semințe de muștar și murături indiene

Moong Dal Palak – Linte verde gătită cu spanac proaspăt și ierburi indiene

Garnituri

Baighan Bartha – Vinete tocate gătite cu ceapă și roșii în sos de iaurt

Mattar Pullao – Orez Basmati cu mazăre

Jhafrani Pullao – Orez cu șofran și fructe uscate

Pâine indiană

Lassan wala Naan – Pâine albă cu usturoi

Pudina Parantha – Foietaj din făină integrală cu mentă

Bathura – Pâine prăjită

Deserturi indiene

Phirmi – Orez cu lapte în apă de trandafiri, fistic și migdale

Gulab Jamun – Găluște în sirop de miere

Sosuri

Sos de menta

Raita

Vindaloo

Tamarind