Sunday Brunch 5 aprilie

Duminică, 5 aprilie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care Chef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 5 aprilie

Soup/Supă
Khumb Aur Badam soup – Supă de ciuperci cu caju și condimente indiene

Appetizer/Antreuri
Murgh ke Shammi – Chifteluțe preparate cu piept de pui și condimente indiene
Pyaz Bhaji – Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă
Aloo ki tikki – Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene
Main course/Felul Principal
Afghani Tandoori Wings – Aripioare de pui preparate cu brânză topită, iaurt, pastă de ghimbir,
usturoi și condimente indiene
Murgh Malai Kebab – Bucățele de pui marinate cu ghimbir, făină de linte și gălbenuș de ouă.
Chicken Tikka Masala – Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene
Karahi Gosht – carne de miel preparată cu ardei gras, ceapă, roșii, sos de ceapă, sos de roșii și
condimente indiene
Aloo Gobhi – Conopidă cu cartofi preparată cu ceapă, roșii, ardei iute, ghimbir, usturoi și sos de curry
Peshawari channa – Năut preparat cu ceapă, roșii, ardei iute, sos de ceapă și sos de roșii
Navrattan Korma – Legume asortate cu condimente indiene, trase în sos de caju și sos de roșii

Rice/Orez
Khumb Pullao – Orez Basmati cu ciuperci
Jhafrani Pullao – Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate

Indian Bread/Pâine Indiană
Lassan Wala Naan – Pâine albă cu usturoi
Bhatura – Pâine prăjită
Missi Roti – Pâine preparată cu faină galbenă de linte

Dips/Sosuri
Raita – Iaurt cu legume
Mint sauce – Sos de mentă
Tamarind sauce – Sos preparat cu tamarind și fructe
Vindaloo sauce – Sos de vindaloo FOARTE PICANT

Desert/Desert
Kesar Phirni – Orez cu lapte preparat cu sos cremos, fistic, migdale, șofran, acaju și apă de trandafir
Mini Pastries – Mini prăjituri