Sunday Brunch 22 martie

Duminică, 22 martie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 22 martie

Aperitiv:
Tamatar ka Shorba – Supă de roșii
Pyaaz Bhajji – Chifteluțe de ceapă
Samosa – Pateuri umplute cu cartofi, mazăre și condimente indiene
Aloo Tikki – Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene
Felul Principal:
Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene
Malai Kebab – Piept de pui marinat în brânză topită și gălbenuș de ou
Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene
Chinese Chilly Chicken – Bucățele de pui preparate cu legume de sezon și sos picant
Lamb Do piaza – Bucățele fragede de miel preparate cu frunze de curry, ceapă, sos de ceapă și sos de roșii
Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă
Peshawari channa – Năut preparat cu ceapă, roșii și ardei iute cu condimente Indiene

Orez:
Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene
Jhafrani Pullao – Orez cu șofran

Pâine:
Bhatura – Pâine prăjită cu untură Indiană
Lassan Wala Naan – Pâine cu usturoi preparată în cuptor de lut
Puri – Pâine prăjită din faină integrală

Desert:
Phirni – Specialitate de orez cu lapte preparată cu fructe uscate și șofran

Sosuri:
Raita – Iaurt cu legume
Pudina Chutney – Sos de mentă
Imli ki Chutney – Sos de Tamarind
Vindaloo Sauce – Sos picant