Sunday Brunch 1 martie

Duminică, 1 martie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 1 martie

Soup/Supă
MullIgatawny soup – Supă de miel, pui, linte galbenă și ierburi indiene

Appetizer/Antreuri
Murgh ke Shammi – Chifteluțe preparate cu piept de pui și condimente indiene
Pyaz Bhaji – Chifteluțe de ceapă cu sos de mentă
Delhi wala Samosa – Pateu cu cartofi, mazăre, stafide și condimente indiene

Main course/Felul Principal
Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt, ghimbir, usturoi și condimente indiene
Kalmi Kebab Kebab – Ciocănele de pui marinate cu ghimbir, făina de linte și gălbenuș de ou
Murgh Makhani – Bucățele de pui preparate cu sos de roșii cremos și condimente indiene
Karahi Gosht – Bucățele de miel preparate cu ardei gras, ceapă, roșii, sos și condimente indiene
Rajma Masala – Fasole roșie preparată cu ceapă, roșii, ardei iute și mirodenii indiene
Palak Aloo – Spanac preparat cu cartofi, ghimbir și condimente indiene
Khumb Mattar Masala – Ciuperci cu mazăre preparate cu sos masala

Rice/Orez
Chinese Egg Fried Rice – Orez chinezesc cu ouă
Jhafrani Pullao – Orez Basmati cu șofran, nuci și fructe uscate

Indian Bread/Pâine Indiană
Lassan Wala Naan – Pâine albă cu usturoi
Bhatura – Pâine prăjită
Chilli Cheese Naan – Pâine cu brânză topită și condimente picante

Dips/Sosuri
Raita – Iaurt cu legume
Mint sauce – Sos de mentă
Tamrind sauce – Sos preparat cu tamarind si fructe
Vindaloo sauce – Sos de vindaloo FOARTE PICANT

Desert/Desert
Badam Ki Kheer – Orez cu lapte preparat cu sos cremos, fistic, migdale, acaju și apă de trandafir
Pancake with apricote gem – Clătite cu dulceață de caise