Sunday Brunch 22 februarie

Duminică, 22 februarie, între orele 11:30-17:30  vă așteptăm cu un nou meniu de Sunday Brunch – All you can eat, la restaurantul nostru din strada Mântuleasa, nr.6 să încercați preparatele pe care bucătarul șef Arun Kumar le va pregăti special pentru voi.

Costul unui Brunch este de 70 de lei. În prețul meniului intră și prima băutura răcoritoare sau primul pahar de vin alb sau roșu.

Sunday Brunch 22 februarie

Aperitiv :

Tamatar ka Shorba – Supă de roșii
Pyaaz Bhajji – Chifteluțe de ceapă
Keema Samosa – Pateuri umplute cu carne tocată de miel cu mazăre și condimente indiene
Aloo Tikki – Chifteluțe de cartofi cu mazăre și condimente indiene

Felul Principal :

Tandoori Murgh – Bucățele de pui marinate în iaurt și condimente indiene
Bannu Kebab – Piept de pui marinat în făina galbenă din linte și gălbenuș de ou
Tandoori Drumsticks – Aripioare de pui marinate în iaurt și condimente indiene
Chinese Chilly Chicken – Bucățele de pui preparate cu legume de sezon și sos picant
Lamb Madras – Bucățele fragede de miel preparate cu frunze de curry, nucă de cocos și sos Madras
Subzi Wali Jhalfrezi – Legume de sezon preparate cu sos de roșii și sos de ceapă
Bharwaan Sabziyaan – Cartofi, rosii, ardei gras umpluți cu brânză, fructe uscate, servite cu sos cremos
Biryaani – Orez preparat cu condimente indiene
Jhafrani Pullao – Orez cu șofran
Bhatura – Pâine prăjită cu untură Indiană
Lassan Wala Naan – Pâine cu usturoi preparată în cuptor de lut
Puri – Pâine prăjită din făină  intregală

Desert:

Phirni – Specialitate de orez cu lapte preparată cu fructe uscate și șofran
Gulab Jamun – Găluști din lapte scăzut prăjite și însiropate în miere

Sosuri:

Raita – Iaurt cu legume
Pudina Chutney – Sos de mentă
Imli ki Chutney – Sos de Tamarind
Vindaloo Sauce – Sos picant