De Valentine’s Day, pe 14 februarie, invitam toti indragostitii la Agra Palace sa petreca momente speciale dedicate iubirii lor intr-o atmosfera speciala.

 

Restaurantul indian Agra Palace vrea sa ia parte la spectacolul iubirii punand la dispozitia indragostitilor un cadru romantic in restaurant cu un meniu special din care nu vor lipsi mancarurile afrodisiace, bauturi la discretie, cocktailul Kama Sutra sau tortul iubirii.

De asemenea, indragostitii se vor bucura de muzica romantica care le vor acompania pasii pe taramul dragostei iar la final vor primi un cadou care sa le aminteasca de ziua petrecuta la Agra Palace.

Arun Kumar ne-a dezvaluit cateva din delicatesele pe care le va prepara indragostirilor in aceasta zi, dintre acestea amintim: pateurile din carne de miel si stafide, branza de casa indiana cu condimente, pieptul de pui cu fructe in sos cremos, piept de pui marinat in iaurt si busuioc preparat in cuptorul de argila, cartofii cu susan umpluti cu fistic si migdale sau salata de pui cu fructe citrice in dressing de rodii dar si multe altele.

Programul si meniul complet se gaseste in pagina speciala a evenimentului din site-ul web a restaurantului.

Pretul pentru cina romantica de Valentine’s Day in restaurantul indian Agra Palace este de 249 RON pentru un cuplu.

Grabiti-va, locurile sunt limitate.

Rezervari la telefon 0769.060.160 sau online, in pagina noastra de rezervari.