In premiera pentru Romania, Swami Muktidharma, mentor spiritual si speaker inspirational recunoscut la nivel mondial va sustine, in zilele 27 si 28 iulie 2011, doua seminarii de exceptie la Bucuresti.

Seminariile vor fi gazduite de noi, restaurantul indian Agra Palace, participantii avand astfel sansa de a gusta delicioase specialitati culinare cu specific indian intr-o atmosfera care va completa specific indiana.

Este pentru prima oara cand la Agra Palace se organizeaza un astfel de eveniment, insa asa cum am mai spus vrem sa va facem cunoscute cat mai multe parti ale culturii indiene, iar Yoga reprezinta o parte semnificativa din ea.

Vizita lui Swami Muktidharma in tara noastra face parte dintr-un tur mondial ce include Canada, Germania, Elvetia, Spania si Bulgaria. Seminariile vor urmari prezentarea unor aplicatii eficiente, usor de integrat in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Cu 40 de ani de experienta in traditia Satyananda Yoga si 16 ani de training in India, Swami Muktidharma aduce Yoga aproape de nevoile omulului secolului XXI, raspunzand provocarilor stilului de viata modern cu solutii practice, dovedite stiintific.

Pe langa cunoasterea profunda a subiectelor care tin de Hatha, Raja, Karma, Mantra, Kundalini si Bhakti Yoga, Swami Muktidharma este admirat pentru carisma, simtul umorului si bucuria cu care vorbeste oamenilor din intreaga lume.

La seminariile din Bucuresti, participantii vor  invata cum sa raspunda cu success celor mai acute si profunde nevoi ale omului:

  • Cunoasterea holistica a fiintei umane, intelegand interactiunea dintre planul fizic, mental si emotiona
  • Eliberarea tensiunilor, relaxarea, calmarea  agitatiei mintii, o mai buna rezistenta la stres
  • Reducerea, prevenirea si vindecarea afectiunilor psiho-somatice: oboseala cronica, greutate  in exces, afectiuni digestive si respiratorii, dureri de spate, dureri de cap, etc
  • Echilibrul interior, starea de bucurie, impacare cu sine ajungand astfel la relatii mai armonioase si cu ceilalti oameni
  • Claritatea si concentrarea mintii, ducand la forta interioara si o mai buna capacitate de a lua decizii intelepte. Vitalitatea marita si starea de bine a corpului
  • Capacitatea de a trai constient, din plin, dincolo de automatisme
  • Eliminarea starii conflictuale, atingerea unei stari de uniune intre corp, minte si suflet.
  • Exprimarea calitatilor pozitive ale personalitatiiAtingerea profunzimii interioare si punerea in valoare a potentialului cel mai inalt al fiintei umane

Pentru rezervari si pentru a consulta programul detaliat vizitati yogatimisoara

Mai jos puteti gasi programul complet al evenimentului: