Saptamana aceasta va asteptam sa treceti pragul restaurantului nostru pentru ca am pregatit delicioase mancaruri indiene de post.

La noi acasa, in India majoritatea populatiei tarii este vegetariana, asa ca de-a lungul timpului am creat sute de feluri de mancaruri, pentru a multumi si cele mai pretentioase papile gustative. La acestea se adauga condimentele secrete indiene care dau o savoare unica preparatelor.

Puma Creative Factory

Iata numai cateva din mancarurile de post cu care va intampinam in aceste zile la restaurantul indian Agra Palace:

Pyaz Bhaji

Chiftelute de ceapa cu sos de menta

Subzy ke Pakore

Legume asortate pane, cu faina galbena si condimente indiene

Delhi wala Samosa

Pateu de legume cu cartofi si mazare fina

Dal Makhani

Linte neagra cu fasole rosie in sos cremos

Dal Tarka

Linte galbena cu usturoi,rosii si ceapa

Peshawari Channa

Naut cu ceapa, rosii si condimente indiene

Khumb Mattar Masala

Ciuperci proaspete cu mazare, ghimbir si usturoi

Subzy Wali Jhalfrezi

Legume asortate cu condimente indiene, trase in sos de rosii

Aloo Baingan

Cartofi cu vinete, rosii, ceapa si condimente indiene

Aloo Gobhi Masala

Conopida cu cartofi pregatita in sos de ceapa si rosii cu condimente indiene

Bhindi Masaledar

Bame cu ceapa, rosii, ardei iute, ghimbir si sos de rosii

Karela Masala

Castraveti amari cu ceapa, rosii, ardei iute, lamaie si condimente indiene

Subzy Wale Chawal

Orez Basmati cu legume asortate

Jhafrani Pullao

Orez Basmati cu sofran, nuci si fructe uscate

Naan

Paine alba

Lassan Wala Naan

Paine alba cu usturoi

Pofta buna si va asteptam!