Puma Creative Factory

Intre  4 si 8 Martie am pregatit un meniu special si multe surprize pentru toate doamnele si domnisoarele care ne vor calca pragul.

Pe tot parcursul sederii lor in restaurant ele vor fi tratate ca niste adevarate regine si vor beneficia de toata atentia noastra pentru ca le vom desfata cu bauturi la discretie din care nu va lipsi sampania dar si mancarurile si prajiturile regale.

Aroma condimentelor indiene va fi si ea prezenta la Agra Palace prin retetele preparate de Arun Kumar pentru acest eveniment. Doamnele vor primi din partea casei cate un cocktail afrodisiac Kama Sutra iar Kumar le va gati un meniu special si deserturi regale aromate cu condimente precum caju, fistic sau migdale dar si alte ingrediente secrete.

Printre mancarurile preparate de Arun Kumar se numara salata samundari din creveti si pui la gratar, salata verde, salata rucola, ardei gras, rosii, mere verzi, mango, ciuperci, sparanghel cu busuioc si menta proaspata si multe alte preparate special pentru acest eveniment.

Pentru ca toate doamnele si domnisoarele sa se simta ca niste adevarate regine  ele vor primi cate un bindi (o bijuterie sacra indiana acordata de Maharajahi reginelor lor dupa casatorie) simbolizand iubirea si respectul pentru acestea.

Pretul meniului special in perioada 4-8 Martie la Agra Palace este de 99 ron pentru fiecare invitat, in plus ei vor primi un voucher de 20% discount pentru orice eveniment organizat la Palace Room Agra Palace.

Rezerva acum locul la palat !

Va asteptam