Ieri seara, 17 noiembrie, am fost prezenti la Puma Creative Factory in clubul Kristal, unde am oferit mancare indiana invitatilor de la petrecere.

Puma Creative Factory

Printre vedetele care au avut ocazia sa savureze bunatatile preparate de Arun Kumar in bucataria Agra Palace  se numara: Andi Moisescu, Guess Who, Dani Otil, Puya sau Andreea Balan.

Ne-a facut placere sa-i vedem si pe blogerii si oamenii de pe Twitter, Ionut Oprea, Piticu, Alexanrdu Negrea, Anca Nelersa, Elena Ciric, Marie Jeanne, Nwradu pe care-i salutam cu aceasta ocazie.

Sa-i fie de bine lui Dan Dragomir, care s-a declarat a fi un fan al mancarurilor condimentate, mancarea indiana fiind preferata sa. In acest sens el promite sa invete preparatele noastre dupa nume. Noi suntem alaturi de el :)

Despre mancarea indiana de la Agra Palace  a mai scris Titus Căpîlnean caruia i-a placut foarte mult meniul nostru.

Nu in ultimul rand apreciem ca lui Anca Nelersa i-au placut delicatesele indiene, cu aceasta ocazie o invitam sa exploreze universul preparatelor noastre cand va avea ocazia.

Multumim celor care au venit al eveniment, si care si-au exprimat creativitatea pictand pantofi sport,  tricouri si  au mancat mancare indiana de la Agra Palace.

Salutam pe toti ceilalti care au mai scris despre Puma Creative Factory Party si au adaugat mai multe poze:  Dan, Piticu, Sorin, Adina, Radu, monden.info.

Nu uitati de revelionul 2011 de la Agra Palace  unde va asteptam cu mancaruri indiene si exotice.