Daca alegeti sa petreceti alaturi de noi trecerea dintre ani la Agra Palace veti putea gusta din savoarea mancarurilor internationale intr-o noapte in care vom face inconjurul culinar al lumii.

Maestrul nostru bucatar Arun Kumar, cu o experienta de peste 15 ani in prepararea mancarurilor exotice a pregatit un meniu si un program special pentru seara de revelion. Vom avea Mancare Exotica, Formatie Muzica Live, Jocuri de artificii, DJ si Bautura Inclusa.

Meniul complet pregatit de Arun Kumar il puteti gasi pe pagina noastra speciala de revelion

Pentru fiecare masa, aperitiv sau fel principal, vom organiza un bufet suedez cu mai multe feluri de mancare pentru ca invitatii nostri sa poata alege din 6-7 mancaruri.

“Vom incerca sa facem din seara de revelion o petrecere de neuitat pentru toti cei care vor trece pragul Agra Palace”, ne-a spus Arun Kumar, bucatarul nostru sef.

Clientii care vin alaturi de prietenii lor si-si fac o rezervare pentru 10 persoane pana pe 15 decembrie beneficiaza de o reducere de 10%. Copii sub 5 ani pot veni alaturi de parintii lor gratis iar cei peste 5 ani vor beneficia de 50% reducere.

Pentru rezervari ne gasiti la 0788.066.9280788.301.177 sau online pe pagina noastra de rezervare si arunkumar@agrapalace.ro.