Sambata, 2 octombrie incepand cu ora 19.00 va avea loc la restaurantul indian Agra Palace al doilea eveniment dedicat iubitorilor de cultura si mancare indiana.

De aceasta data, intalnirea va fi o introducere la Namaste India, primul festival din Romania dedicat culturii indiene, care va incepe pe 9 octombrie.

Astfel, in plus fata de mancarea din belsug pregatita si prezentata de maestrul Arun Kumar, vom savura momente de dans si vom admira frumoase costume indiene, fetele vor fi infrumusetate cu bindi si mehendi (arta tatuarii mainilor cu henna) iar prietenii de la Ramayana vor veni cu aroma ceaiurilor si ne vor invita la o adevarata petrecere in stil Indian.

“Festivalul Indiei” va avea loc in atmosfera speciala a salonului de evenimente de la Agra Palace, „Palace Room”, incepand cu ora 19.00

Pentru ca mancarea indiana este plina de mister si doar cateva specialitati nu pot acoperi acest univers atat de bogat, de data aceasta vom organiza un bufet (care va cuprinde mancarurile de mai jos) de unde toata lumea poate sa serveasca cat mai multe preparate, pentru suma fixa de 35 de ron de persoana.

Va asteptam, asadar, sambata incepand cu ora 19 sa descoperim impreuna misterele Indiei.

Rezervarile se pot face atat pe pagina noastra de rezervari, lasand un mesaj pe Twitter, Facebook sau printr-un comentariu aici.

APERITIVE

Murgh Kathi Kebab- Rulada de pui cu condimente indiene

Pyaz Bhaji- Chiftelute de ceapa cu sos de menta

Delhi wala Samosa- Pateu de legume cu cartofi si mazare fina

FEL PRINCIPAL

Murgh Tikka – Bucati de pui la cuptor de lut, marinate in ghimbir, usturoi, iaurt si condimente indiene

Murgh Malai- Bucati de pui marinate în branza topita, ghimbir, usturoi, ardei iute verde, smantana si condimente indiene

Balti Murgh – Pui cu sos cremos in stilul Indiei de Nord

Karahi Gosht – Bucatele fragede de miel, cu ardei gras, rosii, ceapa si condimente indiene

Dal Tarka- Linte galbena cu usturoi,rosii si ceapa

Subzy Wali Jhalfrezi- Legume asortate cu condimente indiene, trase in sos de rosii

GARNITURI

Jhafrani Pullao – Orez Basmati cu sofran, nuci si fructe uscate

Lassan Wala Naan- Paine alba cu usturoi

DESERT

Kheer – Orez cu lapte ,stafide, fistic si alune.

Bautura nu este inclusa in pret.