Agra Palace TweetMeet

Dupa reactiile pozitive primite de la cei care ne-au trecut pragul restaurantului duminicile trecute (eCostin, AlexBrie), in ultima duminica din luna August organizam la restaurant un tweetmeet mai deosebit, unde spre deosebire de celelalte evenimente de acest gen ne vom servi invitatii cu mancare indiana iar toti urmaritorii contului nostru de Twitter vor avea 50% reducere.

Ce se poatea manca la Agra Palace? Carne de pui, miel si fructe de mare, carora li se adauga misterioasele condimente indiene atent selectionate de Arun Kumar dar si sosuri si aperitive care-ti lasa gura apa. Daca nu v-am starnit curiozitatea sper ca pozele facute de eCostin de la ultima sa vizita la Agra Palace sa o faca.

Multumim tuturor celor care au dat vestea mai departe pe Twitter prin hashtag-ul #mancareindianatweetmeet, carora le promitem sa organizam un eveniment care va merita sa aibe loc si a doua oara.

Pana acum am ajuns la 695 de followers, asteptam cu incredere sa ajungem la o cifra rotunda si sa ne vedem cu totii la Agra Palace duminica incepand cu pra 17.00.