Vrei sa te casatoresti, ai intalnit persoana visurilor tale si simti ca alaturi de ea vrei sa-ti petreci restul clipelor vietii iar momentul care incununeaza acest juramant vrei sa-l petreci intr-o locatie speciala.

Atunci cand vine vorba de pregatitul nuntilor trebuie sa iei in calcul fiecare detaliu incepand de la lista invitatilor pana la accesoriile si decoratiunile care vor acoperi salonul pentru ca la sfarsitul petrecerii invitatii sa poata spune ca evenimentul la care au participat a fost intr-adevar o nunta de vis.

Si daca vrei ca invitatii tai sa se simta minunat alaturi de tine atunci cand iti calca pragul salonului de nunta si ciocniti primul pahar de sampanie urandu-va primele felicitari in timp ce va pregatiti de petrecerea de neuitat care va urma atunci acest eveniment trebuie sa aibe loc intr-o locatie deosebita.

Pentru astfel de momente restaurantul indian Agra Palace iti vine in intampinare si iti pune la dispozitie un salon de nunti cu o capacitate de 200 de locuri in care sa petreci alaturi de cei dragi in cel mai important moment al vieti tale.

Situat intr-o zona discreta a capitalei, in bulevardul Pipera Tunari, nr. 47 departe de agitatia orasului salonul de nunti al restaurantul indian Agra Palace este locul ideal.

Vei regasi aici un loc spatios si o atmosfera intima in care sa petreci si sa dansezi in cea mai importanta noapte a vietii tale. Indiferent ca organizezi o nunta intima cu cateva zeci de persoane dragi tie sau inviti chiar si rudele cele mai indepartate sau prietenii vechi, salonul de nunti al restaurantului indian Agra Palace de 200 de locuri le impaca foarte bine pe ambele intrucat spatiul este mai mult decat incapator.

Nu trebuie nici sa-ti faci griji pentru mancare pentru ca bucatarul nostrum sef Arun Kumar pe langa mancarea indiana prepara la fel de bine mancare romaneasca, chinezeasca, mexicana si italieneasca. Astfel iti poti surprinde placut invitati cu mancaruri speciale.

Salonul are mobilier complet, scaune si mese dar si accesorii care sa le imbrace, astfel nu va mai trebuie sa-ti faci griji sa angajezi o companie care se ocupa de aranjatul meselor si scaunelor intrucat personalul nostru se va ocupa de acest lucru. Astfel vei economisi bani pe care poti sa-i pastrezi pentru luna de miere sau alte investitii neprevazute.

In salonul de nunti Agra Palace vei regasi culorile calde, galben si orange menite sa te binedipsuna si sa te faca sa traiesti cu placere momentele unice alaturi de cei dragi tie.

Asadar, daca te-ai hotarat sa faci cel mai important pas al vietii tale fa-ne o vizita sau contacteaza-ne inainte si sigur te vei convinge ca salonul restaurantului indian Agra Palace este locul perfect pentru nunta ta de vis. Personalul Agra Palace te asteapta sa-ti prezinte locul in care vei petrece cea mai frumoasa noapte din viata ta.