world-cupCupa Mondiala este evenimentul care atrage si uneste in fata televizoarelor sute pe toti barbatii iubitori ai sportului rege. Daca faci parte din acelasi grup, respectiv daca esti un impatimit al fotbalului, daca simti cum iti creste adrenalina la fiecare atingere de minge, daca vorbesti aceasi limba pe terenul de fotbal atunci stii ca dupa fiecare meci urmeaza pauza de bere, acesta este momentul in care  invingatorii stau la aceeasi masa pentru a sarbatori meciul care tocmai s-a incheiat.

Luna aceasta fii invingator in lupta cu aglomeratia si caldura din Bucuresti. Daca esti in cautarea unui loc racoros si linistit in care sa vezi meciurile Cupei Mondiale te asteptam la restaurantul indian Agra Palace cu bere rece si cu aperitive de mancare indiana din partea casei dar si cu o atmosfera de care nu vei fi dezamagit.

Nu uita chiar daca Romania nu participa la Cupa Mondiala tu nu ai voie sa lipsesti. Fii prezent in Africa de Sud alaturi de cei mai buni jucatori din lume venind pe terasa Agra Palace.

Fie ca vrei sa-ti sustii echipa favorita sau sa petreci o seara cu prietenii, terasa Agra Palace este locul ideal pentru o seara spectaculoasa.

Meciul  e pe cale sa inceapa! Fa o rezervare la terasa