Miel de paste AgraPalace

Va invitam in seara de Pasti, Sambata 3 Aprilie la restaurantul indian Agra Palace cand vom organiza o masa speciala dedicata acestei perioade. Noutatea si surpriza pentru invitatii nostri va fi reprezentata de mielul asezonat cu condimente indiene care va fi felul principal al serii.

Maestrul nostru bucatar Arun Kumar isi va intampina oaspetii care vor veni la restaurant cu o masa speciala in care mancarea traditionala de Pasti va fi inlocuita cu deliciosul miel preparat in cuptorul de argila asezonat cu condimente indiene.

El va pregati delicatese din miel specific indiene precum: Kashmiri Lamb Chops, cotlete de miel fragede marinate in iaurt si condimente indiene, Boti Kebab, bucatele de miel din pasta de ghimbir cu usturoi, Gosht ki seekh, carne tocata de miel cu ardei iute si condimente indiene, Kashmiri keema kofta, chiftele din carne tocata de miel cu sos caju, rosii, condimente si multe alte mancaruri indiene.

Asadar va invitam sa descoperiti alaturi de familia voastra delicioasele preparate din miel asezonate cu condimente indiene preparate in cuptorul de argila.

Va asteptam.

Rezerva-ti acum seara de Pasti la 0788.066.928 – 0788.301.177 sau arunkumar@agrapalace.ro