Petrece o seara romantica de Valentine’s Day la Agra Palace

Anul acesta nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru locul in care iti vei petrece cea mai importanta zi a ta si a persoanei iubite pentru ca restaurant indian Agra Palace s-a gandit la toate “ingredientele” care vor face din seara zilei de Valentine’s Day una de neuitat.

Iti propunem sa iesi din tiparul unei zile obisnuite si sa oferi persoanei iubite un meniu care va aprinde dragostea dintre voi. Nu trebuie sa te mai gandesti la preparatul unei cine perfecte facuta in casa, care de multe ori nu este asa cum ti-ai propus sau la un restaurant care nu stii daca este destul de romantic pentru o seara in doi.

Restaurantul indian Agra Palace este locul perfect pentru ca s-a gandit la tot, te vom intampina intr-o atmosfera speciala din care nu vor lipsi, mancarea indiana, lumanarile parfumate, florile si aromele imbietoare iar o muzica romantica va reda ambianta care te va face sa simti cu adevarat dragostea in cea mai importanta zi a ta si a persoanei iubite iar aromele misterioase din mancarurile de la Agra Palace preparate cu atentie de Arun Kumar si desertul din fructe exotice vor aprinde dragostea dintre voi si vor completa o seara romantica.

Asadar daca vrei sa ai parte de o cina romantica pe care nu o vei uita tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi aici sau la numarul de telefon +40 21 350 31 14 seara ta de Valentine’s Day la Agra Palace.