Revelion 2010

Pentru a sarbatori trecerea dintre ani intr-un cadru exotic si o atmosfera festiva am pregatit pentru tine revelionul 2010.

Preparatele indiene vor fi completate de mancare traditionala romaneasca dar si de bucate din specificul culinar international.

Ce avem in meniu?

Pentru seara de revelion avem pentru tine un bufet format dintr-un meniu in care vei regasi friptura de miel asezonata cu rozmarin, canapele cu somon si icre negre, creveti in sosuri condimentate, salate arabice, branzeturi cu fructe exotice, bucate traditionale romanesti precum friptura de porc sau jambon afumat, deserturi delicioase din ciocolata sau fructe dar si bauturi pentru toate gusturile din care nu pot lipsi welcome punch, sampania, whisky, campari, traditionalul vin fiert dar si alte bauturi.

Poti vedea intregul meniu aici.

Cum te vei distra?

Distractia si buna dispozitie vor fi garantate de un program artistic unde vom avea o formatie care va canta muzica live de cea mai buna calitate, un DJ care va pune muzica pentru toate gusturile, o tombola cu premii surpriza si nu in ultimul o rand un spectacol de artificii care vor face din trecerea anilor o sarbatoare de neuitat.

Copiii tai au o camera de joaca special amenajata, putand sarbatori astfel revelionul alaturi de tine.

Daca au sub 5 ani pot veni fara a plati nimic in plus iar cei peste 5 ani beneficiaza de 50% reducere.

De ce sa rezervi cat mai repede?

Grabeste-te, locurile sunt limitate! Cei mai rapizi pot beneficia de o reducere de pana la 25%!

Rezervand pana pe 15 noiembrie ai o reducere de 15% din pretul de 100 euro iar pana pe 15 decembrie de 10% .

Sarbatorile se petrec cel mai bine impreuna cu prietenii sau familia. Venind cu mai mult de 10 persoane vei mai beneficia de 10% reducere, cumulata cu reducerile pentru lunile noiembrie si decembrie.

Rezerva-ti acum seara de revelion !

0788.066.928 – 0788.301.177 sau arunkumar@agrapalace.ro.