Restaurant Indian Agra Palace

Voteaza aici: www.goingout.ro (pool in dreapta paginii)

Daca te-ai simtit bine la restaurantul indian Agra Palace, ajuta-ne sa facem cunoscut acest lucru si celorlalti iubitori de bucatarie indiana.

Voteaza pe site-ul www.goingout.ro pool-ul din partea dreapta a paginii restaurantul Agra Palace, cel mai bun restaurant indian, iar noi te vom rasplati tinandu-ne de cuvant si tratandu-te deosebit, la fel cum am facut-o si pana acum.

Pentru noi, si pentru tine care ne-ai vizitat, stim sa suntem cel mai bun restaurant prin cuvintele de lauda pe care le-am primit atunci cand ne-ai calcat pragul, pentru ca Arun Kumar bucatarul nostru sef ti-a pregatit intotdeauna mancaruri misterioase dar mai ales pline de gust si arome imbietoare, stiind cum sa multumeasca si cei mai nehotarati clienti. Ospatarii au fost intotdeauna prompti si amabili, iar decorul si muzica te-au facut sa te simti ca intr-un templu indian. Iata numai cateva dintre motivele pentru care merita sa aratam si celorlalti gustul misterios al indiei de la Agra Palace.

Indiferent ca ai avut parte de o cina romantica sau de o seara de neuitat cu prietenii, ai vrut sa experimentezi misterioasele preparate sau esti un impatimit al bucatariei indiene, la Agra Palace am facut mereu pentru tine o seara perfecta, de aceea iti multumim ca ne vizitezi.