S-a deschis terasa restaurantului indian Agra Palace. La 5 luni de la deschiderea restaurantului Arun Kumar, patronul si bucatarul sef, a inaugurat cel mai nou proiect al acestuia.

Terasa este printre cele mai spatioase din Bucuresti avand un numar de 50 de locuri, depasind la acest aspect multe restaurante din capitala. Terasa respecta stilul si designul restaurantului fiind amenajata in culori calde de visiniu, portocaliu si rosu. La toate acestea se adauga brazii si plantele naturale care fac din terasa un loc intim si armonios alaturi de muzica ambientala.

Amenajarea terasei vine din dorinta Dl-ui Arun Kumar de a oferi servicii complete si a veni in intampinarea clientilor care ii calca pragul restaurantului.

Suntem mai mult decat un restaurant sau un loc unde se mananca, dorinta noastra este aceea de a face din Agra Palace un loc confortabil si placut pentru clienti, unde acestia sa se intoarca mereu cu placere.

Din acest motiv restaurantul mai are si un salon de petreceri, saloane separate pentru fumatori si nefumatori, salon de cigar si brandy dar si facilitati precum take away, home delivery si happy hour.

Agra Palace este cel mai nou restaurant Indian din Bucuresti deschis in luna martie a acestui an de catre Arun Kumar, bucatarul care a adus mancarea indiana in Romania.