Cel mai nou restaurant cu specific indian din Capitala are venituri de 30.000-40.000 euro pe luna

Kumar’s Agra Palace, cel mai nou restaurant cu specific indian din Capitala, inaugurat in martie anul acesta pe soseaua Pipera-Tunari, printr-o investitie initiala de 180.000 euro, a inregistrat in medie venituri lunare de circa 30.000-40.000 euro pe luna, a spus Arun Kumar, proprietarul si bucatarul sef al restaurantului.
Kumar este de 14 ani in Romania si a lucrat la aproape toate celelalte restaurante cu specific indian de pe piata locala, printre care Taj sau pub-ul Barka.

“Dupa deschidere, afacerile au mers foarte bine. Acum merg ceva mai lent, ceea ce este normal pentru perioada verii. Nu pot face estimari in ceea ce priveste veniturile pentru intreg anul”, a spus Kumar.

El a adaugat ca va inaugura in perioada urmatoare o terasa si o gradina pentru gratar in incinta restaurantului.

“Nu stiu inca la cat se va ridica investitia, probabil undeva la 50.000 euro”, a adaugat acesta.

Pretul unui meniu in restaurant porneste de la 75 lei.

“Clientii sunt, la fel ca la toate celelalte restaurante cu specific indian de pe piata locala, in proportie de 80% expati si 20% romani”, a mai spus Arun Kumar.

Capacitatea restaurantului este de aproape 100 de persoane in 3 saloane, printre care unul pentru trabuc si coniac. Terasa ce urmeaza a fi inaugurata va putea gazdui tot circa 100 de clienti. In plus, restaurantul mai are un salon de evenimente, cu circa 150 de locuri.

Sursa: http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/cel-mai-nou-restaurant-cu-specific-indian-din-capitala-are-venituri-de-30-000-40-000-euro-pe-luna-28841

Din România în India prin agrapalace.ro

Bucuresti- 23 Iulie 2009 – Cel mai nou restaurant indian din România este prezent in mediul online prin web-site, blog şi conturi in reţele sociale.

Pe site-ul Agra Palace se găsesc răspunsurile la toate întrebările legate de restaurant, cultura si specificul său, informatii despre meniu, prezentat pe categorii de mâncăruri şi ingrediente, noutăţile pe care le propune restaurantul pentru clienţii săi si datele de contact de unde se pot face rezervări.

Prin blog-ul Agra Palace încercăm să aducem la curent iubitorilor de cultură şi lifestyle cele mai noi tendinţe din domeniul culinar indian şi nu numai. În fiecare săptămână vom posta pe blog câte o reţetă preparată de bucătarul şef Arun Kumar precum şi review-uri la mâncărurile pe care le puteţi găsi la Agra Palace.

Conturile de pe reţelele sociale Twitter şi Facebook stau la dispoziţia clienţilor pentru orice informaţie, recomandare sau rezervare online. În acelaşi timp Arun Kumar este pregătit să răspundă oricând întrebărilor legate de bucătaria indiană.

Proprietarul şi bucătarul şef Arun Kumar este prezent în România de peste 14 ani şi a gătit în aproape toate restaurantele cu specific indian din Bucureşti, având o vastă experienţă acumulată în peste 20 de ani petrecuţi prin bucătăriile lumii fiind specializat în tot ce ţine de bucătăria indiană, tailandeză şi românească.

Despre Agra Palace şi specificul său ne poate vorbi cel mai bine Arun Kumar: “Un restaurant nu înseamnă numai mâncare, chiar dacă avem peste 120 de feluri de mâncare, el trebuie să fie un loc confortabil pentru clienţi, cu o ambianţă placută şi muzică pe masură”.

Pentru a veni în întâmpinarea tutoror categoriilor de clienţi “restaurantul are un salon pentru petreceri, un salon de mese pentru fumători si unul pentru nefumători si in curând vom deschide terasa. Pentru oamenii de afaceri avem la etaj un salon cu trabucuri şi coniac unde pot discuta in voie, simţindu-se ca nişte adevăraţi domni.

Mai avem si o camera pentru copiii, unde aceştia se pot juca în timp ce părinţii mananca, sau daca vor sa stea la masa am comandat scaune speciale pentru ei astfel incat sa stea comod“.

Partea de comunicare online şi soluţia web este oferită de agenţia interactivă Copimaj (www.copimaj.ro).

Sursa:http://www.comunicatedepresa.ro/Din_Rom%C3%A2nia_%C3%AEn_India_prin_agrapalace.ro~NTQ4MjQ=